YRITYS

EcoChange Oy

Aprillipäivänä vuonna 2008 Suvi Runsten perusti Ympäristökonsultointi EcoChange Oy:n. Ajatuksena oli luoda yritys, joka tarjoaa niin yksityisille organisaatioille kuin julkishallinnolle laadukkaita ympäristö- ja jäteasioiden hallintaan liittyviä palveluja.

Kaikki lähti liikkeelle muutoksesta, jota myös yrityksen nimi, EcoChange Oy, kuvastaa. Organisaatioiden toimintaympäristö muuttuu koko ajan monella tasolla. Ympäristöongelmat moninaistuvat, markkinat muuttuvat, sääntely muuttuu. Maailma on muuttumassa valtavasti lähivuosina. Tämän päivän yrityskuvalle parasta mahdollista mainosta on ympäristöasioiden hyvä hoito. Kannustamme organisaatioita tekemään muutoksen yhteisen ympäristömme ja samalla organisaationne parhaaksi. Kouluttamme jatkuvasti itseämme pysyäksemme ympäristöasioissa ja maailman muutoksessa ajan hermolla.

Toimitusjohtaja, DI, Suvi Runstenilla on yli 25 vuoden kokemus ympäristö- ja jäteasioista. Hän on toiminut erilaisissa organisaatioissa mukaanlukien Ympäristöministeriö, Suomen Ympäristökeskus ja HSY, jo vuodesta vuodesta 1988. Yhteistyö erilaisten asiakkaiden kanssa on sujunut hyvin.

Yrityksen toimipiste on Vantaalla, mutta toiminta kattaa joustavasti koko Suomen ja myös kansainvälisiä hankkeita.

Toimintafilosofia

Muutos ympäristömme parhaaksi on myös muutos yrityksenne parhaaksi.

EcoChange. Maailma muuttuu. Ympäristömme muuttuu. Markkinat muuttuvat. Lainsäädännön ja sidosryhmien vaatimukset kasvavat. Muuttuvassa maailmassa olemme pysyvä kumppaninne positiivisen muutoksen polulla – ympäristön ja organisaationne parhaaksi.

Win – Win – Win. Hyvästä ympäristöasioiden hoidosta hyötyy niin yritys, ympäristö kuin sidosryhmätkin. Ympäristöasioiden hallinta ei ole organisaatiolle vain kuluerä, vaan kilpailutekijä ja keino kustannussäästöjen saavuttamiseen.

People – Planet – Profit. Yhteiskuntavastuussa ja kestävässä kehityksessä ei ole kysymys vain ympäristönsuojelusta vaan yhtälailla kestävästä taloudellisesta ja sosiaalisesta kehityksestä. Luomme kanssanne menestystä ja rakennamme kestävää kehitystä!

Ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurin uhka ja haluamme taistella sitä vastaan!


Tarjoamme teille


  • Avaimet ekotehokkuutenne kasvattamiseen.
  • Asiantuntemuksemme koko organisaationne ympäristötietoisuuden kehittämiseksi.
  • Apumme organisaationne ympäristöjohtamisen kehittämiseen, ympäristöpolitiikan luomiseen ja ympäristöjärjestelmien rakentamiseen.
  • Uutta potkua ympäristöviestintäänne ja -markkinointiinne.
  • Ainekset ekoimagonne rakentamiseen.
  • Mahdollisuuden ekokilpailukykynne kohentamiseen.
  • Ohjeet yhteiskuntavastuullisen toiminnan kehittämiseksi.
  • Ammattilaisen tuen kaikkiin ympäristöasioihin liittyviin kysymyksiin.
  • Koulutusta ympäristö –ja jäteasioihin liittyen, sekä tulevaisuusvisioihin


Ympäristökonsultointi EcoChange Oy

Sähköposti: info(at)ecochange.fi
Puhelin: +358 50 5690049
Osoite: Länsi-Keimolan Tie 23
01750 Vantaa